7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@liveforum.dk
Vælg en side

Har du en drøm om at skyde en iberisk kronhjort eller måske en vaskeægte stenbuk, men søger du samtidig noget autentisk? Så kan det være at du skal på en jagtrejse til Spanien, for her finder du mulighederne for at skyde denne type vildt.

Få ram på nogle lidt anderledes dyr, end hvad du kan finde i den danske natur

Er du i Danmark en dygtig jæger, men er har du haft tanken om at du rigtig gerne vil skyde andet end ænder og andre danske dyr, så kan din mulighed blive til virkelighed her. I Spanien har du nu muligheden for at komme på en jagtrejse, hvor du kan få ram på bl.a. muflon, Stenbukke og iberiske kronhjorte.

Jagtrejser har desværre ofte et ry for at være for ”planlagte” og i mange tilfælde bliver det alt andet end en autentisk oplevelse, fordi den ansvarlige jæger der guider rundt på rejsen nærmest, har indfanget dit bytte på forhånd. Dette er ikke tilfældet med en jagtrejse igennem f.eks. Spanien Jagtrejser.

Oplev autentisk natur og dyreliv med Spanien Jagtrejser

Hvis du netop er ude efter en autentisk oplevelse, hvor det ikke gør dig noget at der skal kæmpes lidt for at få ram på et bytte, som der jo også skal normalt når du er på jagt i Danmark, så er det en oplagt mulighed for dig med en jagtrejse med Spanien Jagtrejser.

Her får du muligheden for først at fremmest at komme helt tæt på lokallivet og den natur der rent faktisk er at finde i Spanien, men som er knap så turistvenlig, hvis man tænker over de mange personer der besøger Spanien for at flade ud ved den spanske solkyst.

Spanien har så meget andet end sandstrande at byde på og netop dette vil du opleve med en jagtrejse igennem Spanien Jagtrejser. Har du fået blod på tanden og gad du virkelig godt at jage en stenbuk, så er det her altså din helt oplagte mulighed for at opleve den autentiske natur og jagt i Spanien.