Telefon: 7876 8672 – kontakt@liveforum.dk

TILBUD Fiskeudstyr

TILBUD Jagtudstyr

Er du typen der elsker at fiske, så er Horsens en dejlig by hvor du kan få alle muligheder for at fiske løs på alle tænkelige måder.

Kom trygt til det naturskønne Horsens hvor der er rig mulighed for fiskeri

Uanset hvor du helst vil fiske, så har Horsens og omegn lidt til enhver type fisker. Der er muligheder for at fiske ved hav, fjord, i søer og åer og samtidig vil du opleve det meget naturskønne Horsens, som rigtig mange vender tilbage til når de først har oplevet det.

Er du selv meget glad for Horsens og omegn og overvejer du derfor at købe dit fremtidige hjem i området, så kan du med god hjælp fra en boligadvokat fra området, kommer sikkert og trygt igennem hele din købsproces.

Få assistance til dit boligkøb

Boligadvokat Horsens tilbyder flere slags assistance i forbindelse med din bolighandel. Er du helt ny i køberfaget, kan det være at pakken hvor din boligadvokat står for alt lige fra skøde til mægling mellem bank og sælger, er lige den løsning du har brug for.

Du kan også have så godt styr på selve købsprocessen at du ikke føler at det er helt så nødvendigt med al den assistance som nogle andre har brug for. Her er det som oftest gennemgang af de vigtigste dokumenter og rettelser hertil der er behov for og det kan du selvfølgelig også nøjes med.Her

Når du er kommet trygt igennem din bolighandel og er kommet godt på plads i det naturskønne område, så er det bare at starte fra en ende med hvor du vil fiske. Mange nyder godt af de mange søer der er i området, bl.a. Mossø som er en eftertragtet sø for hele landets fiskere da den har hele 19 forskellige fiskearter. Også put and take’en er et besøg værd, især hvis du har de mindste medlemmer med på tur.