Telefon: 7876 8672 – kontakt@liveforum.dk

TILBUD Fiskeudstyr

TILBUD Jagtudstyr

Få hjælp til planlæggelser der måtte være ved et eventuelt dødsfald. Hvis du har mistet en der stod dig nær. Måske et familiemedlem, en partner eller en ven, så er det en svær tid at gå igennem. Få ro til at sørge og få en fin afsked med den afdøde ved at ansætte en bedemand som kan tage dig med i processen hele vejen.

At skulle planlægge en afsked er nok ikke en ting som mange mennesker ser frem til. Alligevel kan den sidste afsked skabe en form for afslutning og fred der gavner de pårørende. Når man i øjeblikket er i sorg over den afdøde og skal bearbejde et savn, kan det være svært at skulle planlægge det praktiske i en afsked om end det er en begravelse eller noget andet.

Bedemand Heick og Larsen hjælper dig igennem en svær tid

Er du lokaliseret i Jylland, og har brug for en bedemand? Her finder du bedemand herning bedemandsforretningen Bedemand Heick og Larsen, som er dygtige og kompetente bedemænd. Bedemand Heick og Larsen sætter en stor ære i ordentlighed og ærlighed, fordi de ønsker at udføre et så værdifyldt arbejde som muligt. De tager dig med igennem hele processen og sørger for at du som pårørende er fuldstændig klar over hvad du betaler før. Her er det både muligt at få en borgerlig begravelse og andre overvejelser som musik valg, skal også tages stilling til.

Desuden tilbyder Bedemand Heick og Larsen, en folder kaldet ”min sidste vilje” så du helt gratis selv kan udfylde en detaljeret beskrivelse af hvordan du ønsker din afsked skal være. På den måde skåner du dine pårørende for at være uvidende i den situation hvor døden indtræffer, og de kan derfor overlade planlægningen til Bedemand Heick og Larsen, som sørger for en respektfuld og mindeværdig afsked.