7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@liveforum.dk
Vælg en side

Når du som jæger elsker alt ved fisk og de andre vilde dyr, så er det helt fantastisk at kunne hive det hele med ind i hjemmet også og det kan faktisk sagtens lade sig gøre at kombinere flere slags interesser og stadig skabe en sammenhæng.

Kombiner alt du kan lide i dit eget hjem

Har du tit tænkt at det kunne være fedt at kombinere alle dine interesser og samle det hele under samme tag, men er dine interesser bundet i jagt og fiskeri, så kan det i første omgang lyde som en svær opgave. Det er let nok at få jagten ind i boligindretningen – især i en tid som denne hvor jagttrofæer er blevet vældig populære at have hængende derhjemme på væggene. Men hvordan kombinerer man dette med fisk?

Det er nok de færreste der synes at det syner lækkert med fisk på væggene, andet end hvis der er tale om tørfisk der hænger til tørre i guirlander, men det er heldigvis heller ikke dette der er optakt til at være løsningen på kombinationen her. Få at komme skridtet videre skal du bruge portalen hvor du kan finde akvariefisk til salg.

Få et stort akvarium til at indgå i indretningen derhjemme

For at få fisk ind i hjemmet, må man nok sande at det må blive de levende af slagsen og her er der flere og flere der har hevet et akvarie ind i hjemmet og dette er der overraskende mange der ærgrer sig over ikke at have fundet på noget før, for det både syner godt og så er det med til at skabe en helt fantastisk stemning i rummet.

Akvarier kommer i mange former og udgaver og kan sagtens være alt fra det gængse rektangulære af slagsen til de mere eksklusive af slagsen. Nogle hjem bruger et stort akvarie som rumopdeler og får en hel fornemmelse af selv at begive sig rundt på havets bund.

Vid hvad du gør – fisk er levende væsener

Det er desværre ikke bare sådan at man kan fylde et akvarium med vand fra hanen og derefter plop et par tilfældige fisk deri. Ikke alle fisk er gode til at være sammen og det er også vigtigt at du sætter dig ind i hvad for en slags vand du skal bruge, hvilket filter og hvilken pumpe der er bedst egnet, hvad for noget mad kan der fodres med og så videre.

Har du ikke noget særligt kendskab til at have akvariefisk, bør du starte med at læse op på hvad der er af muligheder og hvordan den lige skal etableres ordentligt hjemme hos dig.