7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@liveforum.dk
Vælg en side

Har du gennem flere år fyldt med fisketure samlet en masse erfaring om udstyr, som du gerne vil videregive? Du kender måske udvalget af fiskeudstyr bedre end de fleste. Måske går du med tanker om at starte din egen fiskeriforretning? I så fald følger nogle tips til, hvordan du kommer godt fra start.

Overvej et anpartsselskab

Et anpartsselskab med forkortelsen ApS, er en af de mest populære former for selskab i landet. I et anpartsselskab hæfter ejerne i begrænset omfang, hvilket vil sige, at man i et ApS kan undlade at hæfte med personlige formue, hvis der skulle opstå gæld i selskabet. Det betyder altså, at man ikke er lige så sårbar over de økonomiske udsving i selskabet. Hvis du er ny i selskabsstiftelse, kan det derfor være en god vej at gå. Man kan forholdsvist hurtigt og nemt oprette et anpartsselskab.

Find dit varemærke

Når du har stiftet dit selskab og din forretning, skal du udvikle et varemærke for forretningen. Varemærket er forretningens ansigt udadtil. Det er altså det, der fortæller kunderne, hvad der differentierer din forretning fra andre og hvad forretningens kendetegn er. Det er en vigtig del af at opbygge en forretning, da det er dét, der skal skabe vækst. Du skal sørge forªç at finde et unikt varemærke, så din forretning kan skille sig ud. Hvad er det særligt dén kan?

Husk dine immaterielle rettigheder

Når du har fundet dit varemærke og udviklet forretningen herefter – altså fundet forretningens navn, lavet et logo og eventuelt et slogan. Så skal du sikre dig dine immaterielle rettigheder til dine produkter. De immaterielle rettigheder dækker over at få eneret over din forretnings navn, logo og slogan. Alt det, du bruger til at gøre forretningen til sin egen. Det er vigtigt at sikre sig disse rettigheder, da de let kan kopieres eller plagieres.