7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@liveforum.dk
Vælg en side

Elsker du alt ved jagt og fiskeri og synes du at det er spændende at nørde i diverse udstyr der tilhører det område, så kan du måske også gå med overvejelserne om at starte din egen jagtforretning.

Klar forarbejdet selv at få hjælp udefra

Der er mange der holder sig tilbage og bare lader drømmen være drøm, fordi de tror at det er en vanskelig opgave at starte selvstændigt. Men faktisk findes der rigtige mange måder at ruste sig med den viden der skal til online og selvfølgelig vil du kunne få gode råd og vejledning gennem din egen advokat eller revisor i forhold til alt det praktiske.

Stift ApS og du er allerede godt i gang. Selve stiftelsen kan du klare selv, men du kan også overlade arbejdet med selve stiftelsen til fagpersoner, der gør i dette til dagligt. Når du stifter et selskab, er der nogle krav til vedtægter mm. som du skal huske at være opmærksom på at få lavet.

Når ejerbog og andre stiftelsesdokumenter er klaret, kan du give den gas

Selv om at du ønsker at starte et ApS, hvor det kun er dig der står som ejer, skal der stadig udarbejdes en ejerbog, hvor det står angivet at du ejer 100 % af virksomheden. Er du mere tryg ved at lade andre klare registreringen er det ikke den store omkostning der skal tages med i beregningerne til noget professionel bistand hertil.

Når du har fået styr på al registreringen, så er du klar til at gå i krig med al det sjove. Du skal måske have fundet dig det helt perfekte lokale, kassesystem og så er der tid til at købe et varelager hjem. Her er det dig selv der er herre over hvad forretningen skal indeholde og det kan være tilfredsstillende i sig selv, at du altid har det du finder vigtigt lige ved hånden.